Ons Team

Dit zijn onze medewerkers

lisa
Tandarts, Praktijkhouder

Lisa Kroon

Afgestudeerd in 2007 aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandheelkunde Ervaring en affiniteit met de behandeling van angstige patiënten. Naast de algemene praktijk is Lisa de afgelopen jaren werkzaam geweest op een instelling (Ursula) met verstandelijk- en meervoudig gehandicapten.

Tandarts

Jade Visser- Chan

Afgestudeerd in 2009 aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandheelkunde Veel ervaring in het behandelen van kinderen in de algemene praktijk. In de afgelopen jaren heeft Jade in verschillende praktijken gewerkt en ervaring opgedaan.

jade
lieke foto
Tandarts

Lieke van Haastrecht

Afgestudeerd in 2018 aan de universiteit van Gent (België) Ze heeft tijdens haar opleiding onder andere stage gelopen bij Gerodent. Zo heeft ze ervaring in tandheelkundige zorg geven in verpleeghuizen. Door haar rustige uitstraling en manier van werken, voelen mensen zich snel op hun gemak.

Mondhygiënist

Janet van Rooden

Naast het werk als mondhygiënist heeft Janet een aantal jaar bij een bekend merk van elektrische tandenborstels gewerkt

foto janet
foto Margrit
Mondhygiënist

Margit Borsje

Margit heeft een aantal jaar in een gespecialiseerde kliniek gewerkt, een "parodontologie"praktijk. In haar opleiding tot mondhygiënist, heeft ze ook geleerd vullingen te maken.

Protheticus

Kadir Ilgun

Voor protheses en frames kunt u speciaal bij Kadir terecht.

avatar anonyme 300x300 1

Nieuwe patiënt?

U bent van harte welkom!