Adres: Bateweg 16a, 2481AN Woubrugge - Telefoon: 0172 519 277

Laatste nieuws

Implantaten en kaakchirurgie bij ons, in Woubrugge

Alweer ruim anderhalf jaar werkt Vasieilos, de kaakchirurg, bij ons in de praktijk.

Al veel patiënten hebben we blij kunnen maken met de optie in onze eigen praktijk te behandelen, en geen verwijzing te hoeven maken. De sfeer van onze praktijk, de vertrouwde gezichten van de assistentes en natuurlijk een goede kaakchirurg, maken de behandeling een stuk minder vervelend! We zijn heel blij met alle reacties.

Het trekken van lastige tanden of kiezen, en het plaatsen van implantaten.......het kan bij ons!

 

 

COVID-19 voorzorgsmaatregelen

Wij volgen de adviezen van het RIVM op. Wij vragen u bijvoorbeeld voorafgaand aan een behandeling te spoelen met waterstofperoxide (1 %).

Andere voorbeelden zijn dat de voordeur open staat, de stoelen in de wachtkamer verder uit elkaar staan en er geen boekjes aanwezig zijn in de wachtkamer. In de behandelkamers hoeven geen andere maatregelen te worden getroffen, daar wordt net als anders na iedere patiënt alles volgens de richtlijn schoongemaakt. Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Weer open per 20 april en maatregelen

Goed nieuws! Per 20 april 2020 zijn wij weer geopend. U kunt weer terecht voor alle behandelingen. We houden rekening met de adviezen van het RIVM. De wachtkamer is bijvoorbeeld anders ingericht om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. Er liggen geen boekjes en tijdschriften en er staat handalcohol. We vragen u het te melden als u mogelijk verschijnselen van het COVID-19 virus heeft en ook is het advies om bij een verminderde weerstand/ onderliggende ziekte waar dit vaak bij is, de afspraak te verplaatsen.

Weer open: hoe en wat?

De kern van het advies betreft de wijze waarop reguliere mondzorg van asymptomatische patiënten kan worden hervat vanaf 20 april, met uitzondering van kwetsbare groepen (70+ en/of onderliggend lijden).

Nota kan direct naar de verzekering

Per april 2017 gaat de nota direct naar de verzekeraar. Zelf krijgt u het overzicht van wat er is gedeclareerd (de originele nota) en de eventuele restnota (het deel dat niet vergoed wordt door uw verzekeraar) per mail. Velen hebben aangegeven blij te zijn met deze service.

Mocht u het liever zelf declareren, dan kunt u dit aangeven uiteraard. We maken u er ook nog op attent met een briefje in de wachtkamer.

Pagina's